4. dubna 2017
Nové vydání časopisu Žena a život vychází už zítra. Na co se můžete těšit?

Speciál: kariéra

Dvacet chytrých rad z praxe: Na vyjádření zásadní myšlenky někdy stačí jen pár slov. Denisa Prošková požádala zkušené podnikatelky a manažerky o vlastní zkušenosti. Třeba vám připomenou něco, co zrovna potřebujete…
Jak nepřestat milovat svoji práci: Na každého z nás občas dolehne pracovní krize a pochybnosti, zda jsme ve správnou chvíli na správném místě. A potřebujeme něčím nebo někým „nakopnout“. Hledaly jsme možnosti a způsoby, jak zařídit, aby vás práce nepřestala bavit. Na co jsme přišly?
Komu pomůže kouč: Vladimír Tuka pomáhá lidem k tomu, aby pochopili sebe samé, neodkládali své touhy, nežili sami se sebou ve lži a našli odvahu ke změně.

Příběh

Toho medvídka musím vrátit: Bára Rektorová je mladá, krásná, úspěšná, ale před rokem a půl se musela vyrovnat s drsnou zprávou, že má zhoubný nádor na mozku. Na co v takové chvíli člověk myslí a jak se mu poskládají životní priority?

Móda & krása

Bláznivé jaro: Psychedelické potisky a vzory, ostré barvy a komiksové postavičky na večerních šatech – módní návrháři nám vzkazují: normální je nebýt normální!
Pracovní schůzka: Na hlavní rizika byznys stylu je potřeba vyzrát pomocí kreativních střihů, propracovaných detailů či elegantních a solidních barev v zajímavých kombinacích. Jen žádná uniformita!
Nové trendy pro vás: Vizážistka Margita Skřenková vám představí čtyři trendy ­letošního jara a přesvědčí vás, že dvoubarevnou rtěnku nebo sytě fialové stíny můžete nosit i vy.

Rozhovory

Manželky slavných: Barbara Myšičková, Bára Trojanová a Radka Potměšilová… Jak žijí partnerky obdivovaných
a úspěšných mužů? Představujeme tři dámy, které mají nejenom známé příjmení, ale i vlastní kariéru, zájmy a sny.

Vztahy

Jak poznáte, že vám zahýbá? Občas se chová trochu divně. V posteli to za moc nestojí a navíc se kolem něj vrší zvláštní náhody, následované ještě divnějšími výmluvami. Ale opravdu je vám nevěrný?

Jídlo

Mandlový mazanec: Naše kulinární redaktorka Zdeňka Skokanová N. vás naučí upéct mazanec, co se jenom rozplývá v puse – pěkně hutný, plný mandlí a másla. Mňam!