12. června 2018
Přemýšlíte, čím ozvlášnit jídlo? Vybrali jsme ty největší delikatesy. Vyzkoušejte je také!

Sůl na zlato: Solný květ z Mallorky

Zkuste solit jako ti nejlepší čeští a zahraniční kuchaři, kteří mají i michelinskou hvězdu. Používají panenskou sůl z Mallorky, která schne na slunci a solné krystaly se pak sbírají ručně. Flor de Sal d’Es Trenc obsahuje až 20x více hořčíku, má 2x víc draslíku a vápníku a o dalších 80 minerálních a stopových prvků více, než běžná mořská sůl. Tato je tak luxusní, že je škoda s ní vařit, pouze se s ní dochucují konečné pokrmy. My máme moc rádi kromě panenské, neochucené, také sůl s okvětními plátky růží a s červeným pepřem. Doporučujeme do salátů nebo i na maso.

Bio sůl solný květ D‘ Es Trec – Rosa, NaturalMallorca, 320 Kč