9. března 2018
Pražský Restaurant Ungelt přivítá vzácnou návštěvu a vy můžete být u toho!

Pokud jste milovníky vybraného francouzského vína a chtěli byste se o něm něco dozvědět, a zároveň toužíte po gastronomickém zážitku, pak si v kalendáři rezervujte sobotu 24. 3. od 19:00.

V restauraci, která je kousek od Staroměstského náměstí, v kouzelném dvoře Týn, se totiž bude konat degustační večer s Jeanem Gardiesem, jehož výjimečné vinařství rozděluje produkci do dvou usedlostí – Mas las Cabes a Domaine Jean Gardies. Jeho vyhlášené vinice leží v úpatí horských masivů Corbiéres a Pyrenejí a čerpají výjimečnost jak z půdy, tak i místního mikroklimatu. Produkce je vedena v bio kvalitě s certifikací jak ECOCERT, tak i „AB“.

Večerem bude provázet a odborně tlumočit renomovaný enolog a sommeliér pan Miroslav Kredvík. Skvělá vína doplní párování s pětichodovým menu, které vykouzlí šéfkuchař Petr John.

Cena je 1.500 Kč pro 1 osobu.