Houstička s vajíčkovou pomazánkou, koláč s nivou, hruškou a vlašskými ořechy nebo třeba salát s nakládanou červenou řepou, jablkem a semínkovou granolou.
„Pro tuto příležitost jsem vytvořil menu z ingrediencí, které se v Česku těší všeobecné oblibě. Jídla nejsou náročná na přípravu a chuťově k sobě dobře pasují.“, říká Roman Kotlář.
„Salát i koláč lze podávat také formou finger food. Koláč lze nakrájet na drobné kostičky a salát s hruškou a nakládanou řepou vypadá skvěle servírován jako špíz. Přátele potěšíte a na vaši party budou jistě rádi vzpomínat.“, dodává vítěz oblíbené kuchařské soutěže.
Ostatně vše vidíte na fotce: Arašídy a brambůrky Bohemia Kotlíkové, houstička s vajíčkovou pomazánkou, koláč s nivou a hruškou, salát s nakládané řepy, hruškou a semínkovou granolou