5. dubna 2017
Restaurace CottoCrudo v hotelu Four Seasons Prague ožije na velikonoční neděli lahodným menu i zábavou pro celou rodinu.

Tradiční velikonoční veselí oživí restauraci CottoCrudo v hotelu Four Seasons Pragueneděli 16. dubna. Od 12:30 do 15:30 se bude konat oblíbený velikonoční brunch, který přinese bohatý program pro všechny hosty. Šéfkuchař restaurace Leonardo Di Clemente spolu se svým týmem připraví širokou nabídku pochoutek včetně tradičních italských specialit a o zábavu se postarají velikonočně laděné aktivity pro děti.

Slavnostní brunch nabídne lahůdky v rámci mozzarella baru, baru s rybami a mořskými plody, uzeninami, sýry a saláty. Nebudou chybět ani tzv. živé stanice, tedy místa, kde budou kuchaři v průběhu brunche připravovat pokrmy, jako například risotto, těstoviny, masité pokrmy a další pochoutky, přímo před hosty. Nabídku doplní také lahodné dezerty a bufet pro děti. Hosté si užijí odpoledne plné zábavy díky doprovodnému programu například při hledání a malování vajíček.

Velikonoční brunch stojí 1690 Kč na osobu, děti do 6 let se mohou zúčastnit zdarma a děti od 6 do 12 let za 990 Kč.