V restauraci Il Giardino hotelu NH Prague City proběhne v termínu od 2. do 25. března 2017 speciální kulinářská akce Měsíc toskánské kuchyně.
Tým restaurace v čele se šéfkuchařem Danielem Bukowskim přivítá šéfkuchaře Emanuela Valliniho, mediálně známou a uznávanou osobnost italské gastronomie, který představí české veřejnosti to nejlepší ze svých toskánských specialit, vše pod značkou ´Officina Vallini´.
4-chodové menu v ceně 990 Kč zahrnuje:
Křupavé Coccoli di pane se smaženou šalvějí
Paccheri s kachním ragú na červeném víně
Treska po livornsku s rajčatovým pyré
Tiramisu
„Pokud myslíte srdcem a pracujete rukama, vytváříte emoce,” tvrdí Emanuele Vallini, známá tvář italské kulinářské školy, který v současné době vystupuje na televizních stanicích RAI 1 nebo Sky Italy 7.
Touto měsíční akcí chce restaurace nejen přiblížit toskánskou kuchyni a výjimečnou osobnost Emanuela Valliniho, ale představit i kulturu a atmosféru tohoto kousku Apeninského poloostrova.
Měsíc toskánské kuchyně bude završen nedělním toskánským brunchem, 26. března 2017 od 11:30 hod v restauraci II Giardino.
Akce se koná pod záštitou Velvyslanectví Italské republiky v Praze.