1. prosince 2016
Není křupání jako křupání. To sváteční o Vánocích a Silvestru je spojeno s pohodou, sledováním pohádek a nenapodobitelnou přátelskou atmosférou. Důležité je nepodcenit přípravu a správně si vybrat!

Cukroví přenechte ostatním a vy sáhněte po slaném pečivu nebo brambůrkách. Přinášíme vám tipy pro první zimní dny, období vánoční pohody i nefalšovaného silvestrovského veselí.

Přivítejte zimu s Bohemia Zimním křupáním

Slané preclíčky a krekry ve tvaru hvězdiček, vloček či bot se ukrývají v jedinečné vánoční edici Bohemia Zimní křupání. Zakousněte se s chutí do zimního mixu a přivítejte společně s ním vánoční svátky, které již doslova klepou na dveře. Jednotlivé kousky slaného mixu jsou připraveny z kvalitních surovin, s nimiž bude každé křupnutí plné zimní atmosféry.

 
Hurá na pohádky s Bohemia Jemně solené 

Pohádky a zase pohádky. Také se na ně tolik těšíte? Zpestřete si jejich sledování jemnou chutí Bohemia Jemně solené a vychutnejte si děj filmu společně s celou rodinou. Jako všechny brambůrky značky Bohemia jsou i ony vyrobeny z nejlepších brambor a připraveny na slunečnicovém oleji vysoké kvality. Důkladný proces výroby a obsah pečlivě vybraných surovin z nich dělá slanou pochoutku, kterou si můžeme zpestřit sladké vánoční období.

VrrrUBY! … a Silvestr je tu!

Nejen pánská silvestrovská jízda se neobejde bez pořádného slaného snacku. Právě takové jsou Bohemia VrrrUBY! Nečekejte lupínky pro jemné slečinky, ale pořádné silné plátky se skutečně velkými vruby. Pro VrrrUBY vybírá značka Bohemia jen největší kusy brambor a ochucuje je pouze nejlepšími českými příchutěmi. Vyzkoušet můžete solené nebo přitvrdit s česnekem.

Extra tip pro silvestrovské občerstvení: Bohemia Nesolené s jogurtovým dipem s okurkou
pro: 4 porce, příprava: 10 minut
Ingredience
½ salátové okurky
400 g řeckého jogurtu
2 stroužky česneku
1 hrst čerstvého koriandru a čerstvé máty nebo bylinky dle vlastní chuti
2 jarní cibulky
šťáva a kůra z limetky
sůl a pepř
2 lžíce olivového oleje
Bohemia Nesolené

Postup
Salátovou okurku nadrobno nastrouhejte a nechte odkapat šťávu. Třeba tak, že položíte sítko s nastrouhanou okurkou do větší misky. Mezitím smíchejte v míse řecký jogurt s propasírovaným česnekem, přidejte nasekané bylinky a jarní cibulku. Dochuťte šťávou a kůrou z limetky, solí, pepřem a nakonec zlehka vmíchejte nastrouhanou okurku a olivový olej. Podávejte s Bohemia Nesolené.