Brokolice
Je bohatá na vitamin C, E, K, na kyselinu listovou, riboflavin a minerální látky. Její blahodárné účinky byly potvrzeny i na úpravě nervové soustavy a boji s rakovinou. Pozor, brokolici nesmíte vařit. Pouze ji spařte v horké vodě nebo v páře. Jako bonus se řadí mezi nízkokalorické potraviny.
Citrusy
Citrusy obsahují vysoký podíl vitaminu C, což v této době opravdu potřebujeme. Velkou výhodou je, že máte na výběr citrony, grepy, pomeranče, limetky, mandarinky…
Kapusta
Je velmi bohatá na vitaminy a minerální látky. Obsahuje vitamin C, vitaminy skupiny B, karoten, vitamin E a K, kyselinu listovou, draslík, vápník… Kapusta velmi pozitivně ovlivňuje trávení, zlepšuje funkci jater a stará se o zdraví nervové soustavy. Podporuje imunitu a jako bonus pomáhá zlepšit stav nehtů a vlasů.