Stylové vkročení do Nového roku

Silvestr si jako poslední den v roce zaslouží plnou pozornost.

Pro ty, kdo chtějí do roku 2016 vkročit obklopeni vynikajícím jídlem, nevšedními koktejly, skvělou hudbou a jedinečnou atmosférou, připravila pražská restaurace Buddha-Bar speciální silvestrovský večer s tříchodovým slavnostním menu, okořeněný burleskní show. Na hosty, kteří si zarezervují stůl na 31. večer, zkrátka čekají samé lahůdky.

Jako předkrm bude tým Lukáše Želechovského servírovat Foie Gras s liči a píniemi anebo mušle svatého Jakuba s Yuzu a švestkami Ume, hlavní chod bude pečená černá treska s omáčkou z Miso a lanýžů s lilkem a smaženou rýží, nebo grilovaný vysoký roštěnec s omáčkou antikutcho a bramborovou lanýžovou kaší. Jako dezert se bude podávat dortík z bílé čokolády s malinami a pistáciemi.

Ke skvělému jídlu patří dobré pití. Určitě tedy za ochutnání stojí také nové koktejly ze zimního menu, které jsou uměleckým dílem a také vědou. Koktejlová nabídka nově zahrnuje například Plumb Shrub – koktejl s povidlím naloženým v jablečném octu podle tradiční receptury, českým ginem a japonským švestkovým vínem. Milovníci twistů na české chutě také ocení flambovaný digestiv koktejl Bohemian Swizzle inspirovaný českými surovinami a Marokem, který obsahuje třešně naložené v nálevu z Fernetu a Becherovky a čokoládový sirup a černorybízový likér.

Cena vstupu na silvestrovský večer je 3 800 Kč/osobu. Večeře začínají v 19 hodin. V 22 hodin a přesně o půlnoci hosty čeká svůdné burleskní představení krásné tanečnice Stephanie van der Strumpf. O hudební podkres celého večera se postará DJ Lumiere, jeden z předních dýdžejů tuzemské scény.

Kontakt pro rezervace: 221 776 400 nebo www.buddha-bar.cz

Autor: PR
DISKUZE KE ČLÁNKU
DALŠÍ ČLÁNKY Z RUBRIKY Volný čas