9. března 2015
Jídla z červené řepy lahodí nejen oku, chuťovým pohárkům a třeba peněžence. Jsou přesně to pravé pro vaši krásu, zdraví a regeneraci organismu. Je na čase znovu řepu objevit...
1 / 5

Červenobílé pokušení
Suroviny:
8 malých řep, 1 plnotučný tvaroh, 2 lžíce strouhaného křenu, 3 lžíce posekané petrželky, sůl, pepř

Postup:
1. Řepy vařte ve slupce hodinu a čtvrt v páře. Nechte vychladnout.
2. Oloupejte, seřízněte špičku i část u řapíků. 
3. Opatrně vydlabejte a dužinu, kterou jste vyjmuli, pokrájejte najemno.
4. Tvaroh osolte, přidejte křen, petrželku a pokrájené zbytky řepy.
5. Směsí naplňte vydlabané řepy a nechte vychladit.

1 / 5