1. prosince 2014
Dnes se treska řadí mezi nejoblíbenější ryby. Máme pro vás několik tipů na chutnou přípravu.
1 / 6

Rybí saltimbocca
Suroviny:
200 g rybího filetu bez kůže (halibut nebo treska), sůl, mletý černý pepř, 2 plátky sušené šunky, 4 sušená rajčata, 4 lístky šalvěje, 1 lžíce olivového oleje

Postup:
1. Rybí filet omyjeme a osušíme. Osolíme ho a opepříme a zabalíme do sušené šunky. Párátkem připíchneme navrch lístky šalvěje.

2. Sušená rajčata nakrájíme na nudličky. V pánvi zahřejeme olej, vložíme zabalený rybí filet a opékáme asi 4 minuty. Pak rybu otočíme, přidáme nakrájená rajčata a společně s rybou dopečeme další 4 minuty.

Doba přípravy 15 minut.
1 porce obsahuje 1590 kJ/380 kcal
Počet porcí/kusů 1

1 / 6