6. prosince 2013
Někdo je miluje, někdo nenávidí. Pro milovníky máme 7 lahodných receptů, které určitě ocení.
1 / 7

Restované gnocchi s krevetami
Ingredience: 1 balení chlazených gnocchi (500 g), 
sůl, 
1 cibule, 
2 stroužky česneku, 
250 g mražených fazolek, 
150 g mražené kukuřice, 
300 g mražený krevet, 
olivový olej, 
200 ml zeleninového vývaru, 
mletý černý pepř, 
citronová šťáva

Pracovní postup:
1. Gnocchi vsypeme do osolené vody a asi 2 minuty je povaříme. Scedíme je a necháme okapat.
2. Cibuli s česnekem oloupeme a nakrájíme nadrobno. Mraženou zeleninu a krevety necháme rozmrazit. Propláchneme je vlažnou vodou a necháme okapat.
3. Na pánvi rozehřejeme olej a necháme na něm zesklovatět cibuli a česnek. Pak přidáme krevety a orestujeme je. Vmícháme zeleninu. Vše podlijeme vývarem a jen velmi krátce podusíme.
4. Do pánve přisypeme gnocchi a prohřejeme je. Směs dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.

Doba přípravy 20 (bez rozmrazování) minut.
1 porce obsahuje 1904 kJ/455 kcal
Počet porcí/kusů 4

1 / 7