Restované gnocchi s krevetami
Ingredience: 1 balení chlazených gnocchi (500 g), ?sůl, ?1 cibule, ?2 stroužky česneku, ?250 g mražených fazolek, ?150 g mražené kukuřice, ?300 g mražený krevet, ?olivový olej, ?200 ml zeleninového vývaru, ?mletý černý pepř, ?citronová šťáva
Pracovní postup:
1. Gnocchi vsypeme do osolené vody a asi 2 minuty je povaříme. Scedíme je a necháme okapat.
2. Cibuli s česnekem oloupeme a nakrájíme nadrobno. Mraženou zeleninu a krevety necháme rozmrazit. Propláchneme je vlažnou vodou a necháme okapat.
3. Na pánvi rozehřejeme olej a necháme na něm zesklovatět cibuli a česnek. Pak přidáme krevety a orestujeme je. Vmícháme zeleninu. Vše podlijeme vývarem a jen velmi krátce podusíme.
4. Do pánve přisypeme gnocchi a prohřejeme je. Směs dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.
Doba přípravy 20 (bez rozmrazování) minut.
1 porce obsahuje 1904 kJ/455 kcal
Počet porcí/kusů 4