Ingredience pro 5 osob:
1,5 kg jehněčích kotletek s kostí, sůl a pepř, 300 g kuskusu, 20 g másla, 20 g smetany, 50 g rozinek, 10 g černých lanýžů, 200 g koňských bobů, rozmarýn, 100 ml kuřecího vývaru, jehněčí demiglas, zázvor, mrkev, celer a cibule na omáčku
Příprava:
Maso osolte, opepřete a opečte na grilu. Kuskus spařte vroucí vodou a nechejte nabobtnat. Na másle orestujte rozinky, přidejte kuskus a nasekaný rozmarýn a podlijte kuřecím vývarem. Vše promíchejte, zjemněte smetanou a dochuťte solí a pepřem. Kořenovou zeleninu orestujte, přidejte jehněčí demiglas, špetku zázvoru, sklenku červeného vína, lanýže a směs nechejte vařit do zhoustnutí.