Ingredience200 g tenkých rýžových nudlí |
2. Tofu nakrájíme na plátky a opečeme je v pánvi na trošce oleje. Pak je pokapeme rybí omáčkou. Česnek oloupeme, nakrájíme na plátky a krátce opečeme v pánvi na malém množství oleje. Pak přidáme na proužky nakrájenou cibuli a nakonec na kolečka nakrájené chilli papričky.
3. Pak do pánve vmícháme nudle a za stálého míchání restujeme 2 minuty. V čisté pánvi rozehřejeme asi lžičku oleje a opečeme na něm vejce. Pak je rozkrájíme na menší kousky a promícháme s nudlemi.
4. Přilijeme ochucenou směs z rybí omáčky a tamarindové pasty. Vše dobře promícháme společně s mungo klíčky, kousky tofu, arašídy a nasekaným koriandrem. Dochutit můžeme citronovou šťávou.