Ingredience1 cibule |
1. Cibuli nakrájíme najemno a česnek na tenké plátky. V kastrůlku rozehřejeme olivový olej, přidáme 2/3 cibule a zpěníme ji. Přidáme česnek, maso, dle chuti osolíme, opepříme a asi 5 minut opékáme. Pak přisypeme nakrájená rajčata, restujeme další 3 minuty a nakonec zamícháme nasekané lístky koriandru.
2. Zbytek česneku a cibule také opečeme na oleji. Přisypeme slité fazole bez nálevu, osolíme a asi 3 minuty prohříváme na malém plameni. Rýži uvaříme podle návodu na obalu. Kukuřici osolíme a opečeme na rozpuštěném másle.
3. Na talíř rozdělíme kukuřici, fazole, rýži a maso. Salát podáváme ještě teplý s čipsy nachos nebo nakrájeným avokádem. Můžeme dochutit pálivými chilli papričkami nebo limetovou šťávou.