IngredienceDresink: Salát: |
1. Nejdříve připravíme dresink. Žloutky vyšleháme v mixéru s olejem do konzistence majonézy. Pak přidáme ančovičky a znovu promixujeme. Nakonec dochutíme hořčicí, utřeným česnekem, citronovou šťávou a parmazánem.
2. Bagetu nakrájíme na tenká kolečka a pokapeme olivovým olejem. Vložíme do vyhřáté trouby na 200 °C a opečeme dozlatova.
3. Kuřecí prsa mezitím osolíme a opepříme z obou stran. Pak je opečeme z obou stran v pánvi na rozehřátém oleji. Maso necháme zchladnout a nakrájíme na plátky (nafilírujeme).
4. Salát omyjeme a necháme okapat. Poté ho natrháme na kousky a dáme do misky. Promícháme ho s hotovým dresinkem. Salát rozdělíme do mističek a doplníme masem. Nakonec posypeme parmazánem a krutony.