2. listopadu 2018

Postup

1. Quinou namočíme na 5-10 minut do studené vody a poté ji scedíme. V menším hrnci přivedeme k varu 250 ml vody, přidáme namočenou quinou a uvaříme ji na skus (asi 15 minut).

2. Jakmile je hotová, přidáme kokosové mléko, lněná semínka, kakao, med a nadrobno nasekanou čokoládu. Mícháme, dokud se čokoláda nerozpustí.

3. Hotovu kaši dozdobíme borůvkami, kokosovými hoblinkami, nahrubo nasekanou čokoládou a několika lístky máty.

Ingredience

90 g quinoy
250 ml kokosového mléka
2 lžíce lněného semínka
2 lžíce kakaa
2 lžíce medu
30 g kvalitní tmavé čokolády

Na dozdobení:
borůvky
kokosové hoblinky
nahrubo nasekaná čokoláda
čerstvé lístky máty