23. června 2017
I když se snažíte udržet ve formě, můžete si dopřát malou sladkost. Naše domácí zmrzlina je z čistě přírodních produktů a nepřiberete po ní. Navíc vás v horkých dnech příjemně ochladí.

Množství: 6 porcí
Potřebujete: 200 g jahod, 3 lžíce sirupu z agáve, 3 oloupaná kiwi, 2 oloupané pomeranče, 1 lžíci citronové šťávy

Jak na to:
Jahody rozmačkejte vidličkou a smíchejte se lžicí sirupu z agáve. Rozdělte do šesti kelímků a dejte zamrazit. Pomeranč nakrájejte na kousky a se zbylým sirupem rozmixujte. Rozdělte na jahodovou dřeň a nechte lehce zatuhnout. Kiwi rozmixujte s citronovou šťávou a přidejte do kelímků. Zapíchněte dřívka a dejte zmrazit.