2. května 2016

Postup

1. Gnocchi vsypeme do osolené vody a asi 2 minuty je povaříme. Scedíme je a necháme okapat.

2. Cibuli s česnekem oloupeme a nakrájíme nadrobno. Mraženou zeleninu a krevety necháme rozmrazit. Propláchneme je vlažnou vodou a necháme okapat.

3. Na pánvi rozehřejeme olej a necháme na něm zesklovatět cibuli a česnek. Pak přidáme krevety a orestujeme je. Vmícháme zeleninu. Vše podlijeme vývarem a jen velmi krátce podusíme.

4. Do pánve přisypeme gnocchi a prohřejeme je. Směs dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.

Ingredience

1 balení chlazených gnocchi (500 g)
sůl
1 cibule
2 stroužky česneku
250 g mražených fazolek
150 g mražené kukuřice
300 g mražený krevet
olivový olej
200 ml zeleninového vývaru
mletý černý pepř
citronová šťáva