3. listopadu 2016

Postup

1. Cibuli a česnek oloupeme na nakrájíme nadrobno. Čerstvá i sušená rajčata nakrájíme na menší kousky.

2. Ve velké pánvi rozehřejeme olej a zpěníme na něm cibuli. Přidáme česnek a čerstvá rajčata a restujeme asi deset minut. Nakonec přidáme sušená rajčata, osolíme je, opepříme a podle chuti osladíme. Krátce vše orestujeme.

3. Těstoviny vložíme do vroucí osolené vody a uvaříme podle návodu na obalu. Pak je scedíme, necháme okapat a přidáme do pánve k rajčatové směsi. Promícháme, přidáme oregano a podáváme s parmazánem.

Ingredience

1 cibule
4 stroužky česneku
200 g rajčat
150 g sušených rajčat
olivový olej
sůl
mletý černý pepř
cukr
400 g těstovin
4 snítky oregana
60 g parmazánu