25. ledna 2016

Postup

1. Těstoviny uvaříme v osolené vodě na skus. Pak je scedíme, promícháme s olejem a okapaným ovocem.

2. Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme krém a vmícháme ho do těstovinové směsi, kterou pak rozprostřeme do vymaštěné zapékací mísy.

3. Tvaroh smícháme s moučkovým i vanilkovým cukrem a žloutky. Z bílků vyšleháme sníh a pak ho zapravíme do tvarohové náplně. Rozetřeme ji na těstoviny v míse. Zapékáme je v předehřáté troubě při 180 °C asi 30 minut. Podáváme teplé.

Ingredience

350 g těstovin
sůl
2 lžíce oleje
250 g směsi kompotovaného ovoce (bez nálevu)
tuk na vymazání formy
Pudink:
500 ml mléka
60 g krupicového cukru
1 sáček vanilkového pudinkového prášku
Tvarohová náplň:
250 g měkkého tvarohu
50 g moučkového cukru
1 sáček vanilkového cukru
2 vejce