26. června 2016

Postup

1. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a smícháme jí s rozmixovanými celozrnnými sušenkami. Hmotu vymačkáme na dno dortové formy a necháme zatuhnout.

2. Do studené vody namočíme želatinu a necháme nabobtnat. Cottage přošleháme s medem a solí. Kokosové mléko nahřejeme a rozpustíme v něm vyždímanou želatinu. Vše pak zamícháme do připravené sýrové směsi.

3. Čokoládu nasekáme na malé kousky a přisypeme je do krému. Promícháme a nalijeme na připravený korpus. Dort uložíme na noc do lednice.

Ingredience

70 g kvalitní hořké čokolády
140 g celozrnných sušenek
Na náplň:
9 plátků želatiny
450 g sýru cottage
3 lžíce medu
1 špetku soli
100 ml kokosového mléka
80 g kvalitní hořké čokolády