21. června 2012

Postup

1. Špagety vložíme do vroucí osolené vody a uvaříme podle návodu na obalu na skus. Pak je scedíme a necháme okapat.

2. Pórek očistíme a nakrájíme na proužky, oloupaný česnek a bylinky nasekáme nadrobno, lišky necháme okapat. Maso očistíme a nakrájíme na nudličky.

3. Ve velké pánvi rozpálíme olej a maso ze všech stran orestujeme. Přidáme houby, pórek, česnek a sušená rajčata a vše krátce osmahneme.

4. Nakonec přidáme uvařené špagety, nasekané bylinky, sůl a pepř. Zlehka promícháme, rozdělíme na talíře a můžeme posypat nastrouhaným parmazánem.

Ingredience

500 g špaget
sůl
1/2 pórku
2 stroužky česneku
1 snítka bazalky
1 snítka ploché petržele
160 g sterilovaných nebo mražených lišek
400 g hovězí roštěné
2 lžíce olivového oleje
200 g sušených rajčat
drcený pepř