15. června 2013
 | 
Foto: Kulinární studio Bauer Media

Postup

1. Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nakrájíme nadrobno a česnek na plátky. V hrnci rozehřejeme olej a osmahneme na něm cibuli spolu s česnekem.

2. Pak přidáme rajčata, scezené červené fazole, pokrájenou chilli papričku, kukuřici a dochutíme solí, pepřem, kmínem a kečupem. Přilijeme 400 ml vody a vše společně vaříme na mírném ohni asi 15 minut.

3. Očištěné jarní cibulky nakrájíme na kolečka a orestujeme je i se zelenými fazolkami na oleji. Pak je vmícháme do hotového chilli a ozdobíme čerstvým koriandrem.

Ingredience

1 cibule
3 stroužky česneku
olivový olej na osmahnutí
2 plechovky krájených loupaných rajčat (480 g)
3 plechovky červených fazolí (720 g)
1 chilli paprička
100 g kukuřice
sůl a mletý černý pepř
drcený kmín
3 lžíce kečupu
3 jarní cibulky
100 g zelených fazolek
čerstvý koriandr na ozdobu