6. května 2016

Postup

1. Kuřecí prsa omyjeme a nakrájíme na menší plátky. Osušíme je, osolíme a lehce opepříme. Potřeme je olivovým olejem a necháme v chladničce alespoň 30 minut odležet.

2. Změklé máslo nakrájíme na kousky, přidáme nastrouhanou pomerančovou kůru, nasekané bylinky a hořčici. Vše dobře promícháme.

3. Kuřecí řízky ogrilujeme z obou stran na rozpáleném grilu. Pak je přendáme na talíře, poklademe kousky ochuceného másla a dozdobíme bylinkami. Podáváme s ogrilovanou paprikou.

Ingredience

800 g kuřecích prsou
sůl a mletý černý pepř
4 lžíce olivového oleje
150 g měkkého másla
1 lžička najemno nastrouhané kůry z bio pomeranče
1 lžíce nasekané bazalky a petrželky
1 lžíce dijonské hořčice