Ingredience1 menší lilek |
1. Nejprve si připravíme zeleninu. Lilek nakrájíme na plátky, cukety podélně rozkrojíme. Papriky zbavíme semeníku a nakrájíme na kousky. Chřest oloupeme. Česnek rozebereme na jednotlivé stroužky, ale neloupeme je.
2. Na polovinu rozpáleného grilu položíme dva alobalové tácky a vložíme do nich kozí sýry. Přidáme stroužky neoloupaného česneku a vše jen lehce zakapeme olivovým olejem. Grilujeme asi 8-10 minut
3. Kousky paprik, chřest, kukuřičky, plátky lilku, cuketky a rajčátka promícháme s olivovým olejem a s čerstvým tymiánem. Zeleninu položíme přímo na gril a grilujeme také asi 10 minut. Ogrilovanou zeleninu podáváme s grilovaným kozím sýrem a doplníme česnekovým jogurtovým dipem s pažitkou.