Ingredience8 větších brambor (salátových) |
1. Brambory omyjeme, osušíme a každou zabalíme do alobalu. Vložíme je do pečicí formy a v troubě vyhřáté na 200°C je upečeme doměkka.
2. Cibule oloupeme a nadrobno nakrájíme. Fazole a kukuřici scedíme, propláchneme vodou a necháme okapat. Omyjeme kuřecí prsa, osušíme je a nakrájíme na kousky.
3. V pánvi na rozehřátém oleji orestujeme maso. Pak přidáme cibuli a necháme ji zesklovatět. Nakonec do pánve vsypeme kukuřici a fazole a prohřejeme je. Směs dochutíme limetkovou šťávou a nakrájeným koriandrem, osolíme a opepříme.
4. Tvaroh smícháme s chilli a osolíme ho. Upečené brambory vybalíme z alobalu a svrchu je nařízneme. Rozevřeme je a naplníme tvarohem. Navrch naneseme masovou směs. Zdobíme nakládanými pikantními papričkami.