Ingredience200 g krátkých těstovin (farfalle) |
1. Těstoviny uvaříme v osolené vodě na skus. Scedíme je a necháme okapat. Vejce uvaříme nahniličko. Když zchladnou, oloupeme je a překrájíme na čtvrtinky.
2. Listy salátu opláchneme, vytřepeme z nich vodu a natrháme je na menší kousky. Ředkvičky, rajčátka a cibulky očistíme a pokrájíme nadrobno.
3. Těstoviny, listy salátu, ředkvičky, rajčátka a cibulky vsypeme do mísy a zakapeme je olejem a citronovou šťávou. Vše osolíme a opepříme a promícháme. Salát rozdělíme na talíře a každou porci doplníme vejcem a částí pečeného masa. Podáváme s kari dresinkem.
4. Dresink: Jogurt promícháme s olivovým olejem, kari kořením a pažitkou. Dochutíme ho solí a pepřem.