21. prosince 2015
Trojobal je klasika, ale vy ji zrovna nemusíte? Vyzkoušejte kapra na zelenině či pivu.
1 / 8

Kapr marinovaný v černém pivu

Suroviny:

  • 800 g kapra
  • 
sůl a 
mletý černý pepř,
  • drcený kmín
  • 
200 ml černého piva
  • 5 stroužků česneku, 
slunečnicový olej

Postup:
1. Kapra očistíme a rozdělíme na podkovy. Porce nasolíme a okořením mletým pepřem a drceným kmínem.

2. Pivo rozmícháme s prolisovaným česnekem a lžící oleje.

3. Rybí podkovy naložíme do marinády a alespoň dvě hodiny je necháme odležet.

4. Rybu vyjmeme z marinády a osušíme ji. Pak ji na oleji na pánvi zvolna upečeme.

Doba přípravy 30 (bez marinování) minut.
1 porce obsahuje 1650 kJ/394 kcal
Počet porcí/kusů 4

1 / 8