Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jak na přirozené početí bez hormonů?

  6:33aktualizováno  25. března 2019 18:50
Početí miminka může být dlouhý a náročný proces. Připravte se, že nekonečná doba snažení je hodně psychicky vyčerpávající. A tak když se na těhotenském testu neobjeví dvě čárky, nepropadejte panice.


Negativní účinky hormonální antikoncepce


Mnoho žen si nedokáže představit svůj den bez hormonální antikoncepce. A má to svůj důvod, protože tato malá pilulka pro ně znamená pohodlí a jistotu. Není zajisté nutné připomínat, že antikoncepce ovlivňuje fyziologické procesy v ženském těle. Otázkou však zůstává, jaký vliv mohou tyto změny mít na psychiku ženy. Do jisté míry umí antikoncepce ovlivnit náladu ženy, cítění, ale i myšlení. Pokud ji užíváte, uvědomte si, že navíc po jejím vysazení může trvat delší dobu, než se váš organizmus vrátí do normálu a bude opět schopen počít potomka.  




Víte, čím může být způsoben malý či nulový prožitek ze sexu?


Víte, proč ženy, které užívají hormonální antikoncepci, mají sníženou chuť na sex? Vlivem pravidelného užívání antikoncepce játra produkují vysoké hladiny globulinu, který na sebe váže testosteron. Ale právě on je zodpovědný za vzrušení a sexuální touhu. Při milostných hrátkách se proto stále častěji stává, že se testosteron, místo aby podpořil v ženském těle vzrušení a touhu, naváže na globulin.



Užíváte antikoncepci od začátku svého sexuálního života?


Hlavním účelem hormonální antikoncepce je vytvoření takových podmínek, které zabrání ženám otěhotnět. Není tedy ničím neobvyklým, že ženy užívající tabletky dlouhodobě, od okamžiku, kdy začaly sexuálně žít, nejsou i po jejich vysazení schopné ihned otěhotnět.



Vysazením hormonů dojde k rozhození ženského cyklu a jeho úprava může nějakou dobu trvat, a proto je dobré „netlačit na pilu“ a neupínat se k představě o rychlém a bezproblémovém početí. Zajímá vás, jak můžete být svému tělu v tomto období nápomocná?




Fertility Blend = podpora přirozeného početí


Mnoha ženám se skvěle osvědčil jedinečný doplněk stravy Fertility Blend pro ženy, který je ve svém segmentu – přirozené podpory početí jedničkou na trhu. Naleznete v něm zinek, který přispívá k přirozené plodnosti a reprodukci, vitamin B6 pro regulaci hormonální aktivity a také kyselinu listovou, jež přispívá k běžnému metabolismu homocysteinu.


Protože je snaha o miminko mnohdy psychicky velice náročná, nabízí tento pomocník ženám také vitamin B12 a hořčík pro normální psychickou činnost. Patentově chráněná kombinace látek (L-arginin, izoflavony z extraktu jetele lučního a katechiny z extraktu zeleného čaje) zajišťuje vzácnost a originalitu přípravku. Díky unikátnímu patentovanému složení je vhodné jej užívat jako doplněk i v době těhotenství, a to dokonce až do 12. týdne.


Foto: fertilityblend.cz / Fertility Blend pro ženy


Produkt Fertility Blend je ověřen klinickou studií provedenou americkými lékaři ze Stanford University School of the Medicine v roce 2006. Této studie se zúčastnilo 93 žen ve věku 24 až 42 let, které se neúspěšně pokoušely po dobu 6 až 36 měsíců otěhotnět.


Ve skupině čítající 53 žen, které užívaly Fertility Blend pro ženy, otěhotnělo po 3 měsících 14 žen (26 %). Po 6 měsících užívání úspěšně počaly další 3 ženy. Studie tak potvrdila, že přípravek může zvýšit úspěšnost početí, dále se ukázalo, že upravuje nepravidelnost menstruačního cyklu a může být efektivním doplňkovým opatřením především v případech nevysvětlitelné neplodnosti.



Když má partner také rezervy


Na webu www.fertilityblend.cz je k zakoupení rovněž varianta Fertility Blend pro páry, která obsahuje i balení pro muže s vysokou koncentrací zinku, jenž přispívá k normální spermatogenezi. Obě varianty obsahují patentově chráněné složení.


Foto: fertilityblend.cz / Fertility Blend pro páry


Nyní 20% sleva při zakoupení přípravku Fertility Blend pro ženy nebo přípravku Fertility Blend pro páry na stránkách www.fertilityblend.cz při zadání kódu FB65! Nabídka platí do 25. 6. 2017. 


Pro stálé zákazníky Fertility Blend je rovněž připraven věrnostní program, při kterém můžete získat 1 produkt Fertility Blend zdarma.


  • Nejčtenější

Devadesátky jsou zpět! Oblékněte ikonické trendy, které už jste nosily

Éra 90. let výrazně ovlivnila jak hudebně-kulturní, tak módní scénu. Přinesla s sebou ikonické trendy, které jedna část...

Horoskop pro každé znamení na 16. týden roku 2024

Co nás čeká v druhé polovině dubna podle hvězd? Blíženci, váš čas mimo hlavní události končí. Předvedete své názory,...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Není sako jako sako. Sáhněte s klidem po barvách a nových materiálech

Není kabát jako kabát a není sako jako sako. Hravé jarní modely využijete až do podzimu, tak ne nebojte a nějaký si v...

Kosmetický kalendář: jak často mýt vlasy a používat sérum nebo masku

Úkonů, které jsou třeba pro krásu, je víc než dost. Někdy bývá těžké si to všechno zapamatovat, naštěstí je tady...

Vztah s kolouškem ženám svědčí. S mladším mužem rozkvetou a ožijí

Vztahy starších žen s mladšími muži byly dřív tabu. I když existovaly, nemluvilo se o nich. Dnes je pěstuje stále více...

Nesypte se z rozchodů. Každý konec znamená i začátek

Zůstala jste bez partnera a váš život se rozpadl na kousky. Najednou tu není nikdo, komu byste věnovala pozornost a...

Dalšího chlapa už nechci. Proč zůstávají ženy raději samy?

Celý život žijí jako partnerky někoho. A když to z různých důvodů skončí, rozhodne se spousta žen raději zůstat sama....

Najděte si čas být spolu, může vám to zachránit vztah

V hektickém každodenním kolotoči, kdy se vše točí kolem závazků a povinností, může být vytvoření harmonického...

Pět jazyků lásky. Komunikujete s partnerem tou správnou řečí?

To, zda jsme v životě šťastní, určují do značné míry naše partnerské vztahy. Co se letos místo hubnutí, cvičení a...

Manželé Babišovi se rozcházejí, přejí si zachovat rodinnou harmonii

Podnikatel, předseda ANO a bývalý premiér Andrej Babiš (69) s manželkou Monikou (49) v pátek oznámili, že se...

Sexy Sandra Nováková pózovala pro Playboy. Focení schválil manžel

Herečka Sandra Nováková už několikrát při natáčení dokázala, že s odhalováním nemá problém. V minulosti přitom tvrdila,...

Charlotte spí na Hlaváku mezi feťáky, dluží spoustě lidí, říká matka Štikové

Charlotte Štiková (27) před rokem oznámila, že zhubla šedesát kilo. Na aktuálních fotkách, které sdílela na Instagramu...

Vykrojené trikoty budí emoce. Olympijská kolekce Nike je prý sexistická

Velkou kritiku vyvolala kolekce, kterou pro olympijský tým amerických atletek navrhla značka Nike. Pozornost vzbudily...

Ve StarDance zatančí Vondráčková, Paulová, hvězda Kukaček i mistryně světa

Tuzemská verze celosvětově mimořádně úspěšné soutěže StarDance britské veřejnoprávní televizní společnosti BBC se už na...